KARS / MERKEZ - Zübeyde Hanım İlkokulu

Zübeyde Hanım İlkokulu

Bahçelievler Mh. Şehit Polis Bülent Kıranşal Cd. No55 Merkez/KARS
Vizyon
Çağdaş uygarlık düzeyinde gelişmeleri yakından takip eden, Türk Milli Eğitiminin ve İlköğretiminin amaçları doğrultusunda uluslar arası normlara ulaşmayı hedefleyen bilgi ve beceride rekabet gücü yüksek insanlar yetiştiren bir okul olmak.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanunu´nda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan ve benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Dolmuş
Servis Bilgisi
Özel Eğitim Öğrencilerimizin Okula Erişimi; Taşımalı Eğitim Kapsamında Ücretsiz Olarak Servis İle Yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Bahçelievler Mahallesi (Din Görevlileri Mevkii) Şehit Polis Bülent Kıranşal Cad. No:55 Merkez / KARS
İl Merkezi (Valilik Binasına 2,4 km)
Sportif Etkinlikler
Okulumuz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Düzenlemesiz Dalda Minikler Kategorisinde Kars Kafkas Halk Oyunları ile İl 1. Olmuştur.
Proje Çalışmaları
Okulumuz Avrupa Birliği Finansmanlı Yürütülen "Temel Eğitim Kurumlarında Demokrasi Kültürünün Güçlendirilmesi Projesi" Pilot Okuludur. Okulumuz Temel Eğitimde 10000 Okul Kapsamındadır.